Hvordan laver man Chili Con Carne med svinekød? Opskrift og meget mere her

Hvordan laver man Chili Con Carne med svinekød? Opskrift og meget mere her

Chili Con Carne er en traditionel ret fra den sydvestlige del af USA. Det er en krydret, solid gryderet lavet med kød, chilipulver og bønner.

Retten blev skabt i Texas under den mexicansk-amerikanske krig i 1846. Navnet betyder "chili med kød", og den blev oprindeligt lavet med okse- eller vildtkød.

Ingredienser:

– 2 pund hakket svinekød

– 3 spsk chilipulver

– 1 spiseskefuld spidskommen

– 1 spsk salt

– 1 tsk tørret oregano

– 2 spiseskefulde vegetabilsk olie – 1 løg, hakket

– 3 fed hvidløg, hakket

– 2 dåser (14 ounce) tomater i tern, udrænet

Hvordan laver man chili con carne med svinekød?

Chili con carne med svinekød er en solid og smagfuld ret, der er perfekt til en kold vinterdag.

Denne opskrift vil tage omkring en time at lave, men den er besværet værd.

Du kan bruge enhver form for hakket kød, du vil, men jeg kan godt lide at bruge svinekød.

Ingredienser:

– 1 pund hakket svine- eller oksekød (eller du kan bruge begge dele) – 1 spsk olie eller baconfedt (du kan også bruge spæk) – 2 mellemgule løg, hakket fint (du kan også bruge rødløg) – 1 grøn klokke peber, hakket fint (du kan også bruge andre farver hvis du foretrækker det) – 4 fed hvidløg, hakket eller presset gennem en hvidløgspresse – 3 spsk chilipulver (tilpas dette efter dine smagspræferencer) – 2 spsk spidskommen (tilpas dette iflg. dine smagspræferencer)

– 2 teskefulde salt eller mere efter behov for at krydre og justere smagene efter dine præferencer

Hvad er ingredienserne til Chili Con Carne?

Ingredienser:

-1 lb. hakket oksekød

-1 kop hakket løg

-2 spsk. hakket hvidløg

-2 spsk. chili pulver

-1 tsk. salt

-1 tsk. stødt spidskommen

-1 tsk. tørret oregano

-¼ tsk. knuste røde peberflager

-4 kopper vand eller oksebouillon

-2 dåser (14 oz) tomater i tern med juice

Hvad er portionsstørrelsen?

Portionsstørrelse er et begreb, der bruges i fødevareindustrien til at måle, hvor meget mad du skal spise i et møde. Det er vigtigt at vide, hvad din portionsstørrelse er og ikke spise for meget.

Portionsstørrelsen for Chili Con Carne med svinekød er omkring 1 kop (250 gram).

Hvor lang tid tager det at tilberede Chili Con Carne?

Hvis du vil lave chili con carne med svinekød, skal du bruge:

1. Et pund magert hakket svinekød

2. En spiseskefuld vegetabilsk olie

3. Et løg, hakket

4. To fed hvidløg, hakket

5. Tre spiseskefulde chilipulver

6. En teskefuld kommen

7. To teskefulde salt

8. Fire kopper vand eller bouillon

9. En dåse (28 ounce) knuste tomater i puré (eller tomatsauce)

10. Man kan (14 ounce) kidneybønner, drænet og skyllet

Hvilke ingredienser er nødvendige?

Chili Con Carne er en traditionel mexicansk ret. Den består af en krydret chilisauce med kød, bønner og tomater.

De nødvendige ingredienser til denne ret er følgende:

-et pund hakkebøf

-to spiseskefulde madolie

-en kop hakket løg

-en spiseskefuld hakket hvidløg

-to spiseskefulde chilipulver

– en teskefuld salt

-otte ounce tomatpure

-to dåser (14,5 ounce) hakkede tomater i juice

-en dåse (15 ounce) pinto bønner, drænet og skyllet

Hvad er forskellen mellem en chili og en chili con carne?

En chili er en gryderet af kød og grøntsager krydret med chilipeber. Det laves normalt uden bønner.

En chili con carne er en kødret, der stammer fra Texas og indeholder både okse- og svinekød, tilberedt med krydderier som spidskommen, hvidløg, salt og peber.

Hvordan laver jeg chili con carne med svinekød?

Denne opskrift er en klassisk Tex-Mex-ret, der vil glæde dine smagsløg og få dig til at føle dig varm og hyggelig.

Dette er en ret, der har eksisteret i lang tid, men som stadig er populær i dag. Det serveres typisk med ris, bønner og tortillas.

Ingredienser: 1 spsk rapsolie, 2 pund hakket svinekød, 1 finthakket løg, 3 fed hvidløg hakket eller presset gennem en hvidløgspresser (ca. 1 spsk), 2 spsk chilipulver (eller mere efter smag), 1/4 tsk cayennepeber (eller efter smag), 1/2 tsk tørrede oreganoblade eller mexicansk oregano (eller mere efter smag), 2 spsk universalmel, 3 dl vand eller grøntsagsfond

Rutevejledning:

Tilsæt rapsolien i en stor gryde ved middel varme og tilsæt derefter det hakkede svinekød. Kog indtil den ikke længere er lyserød. Tilsæt løget og steg indtil det er gennemsigtigt. Tilsæt hvidløg og steg i endnu et minut. Tilsæt chilien