Hvordan laver man Chili Con Carne med kylling? Opskrift og meget mere her

Hvordan laver man Chili Con Carne med kylling? Opskrift og meget mere her

Her er opskriften på en lækker og fyldig chili con carne med kylling.

Ingredienser:

– Et pund hakket oksekød eller hakket kalkun

– En spiseskefuld olivenolie

– Et halvt løg i tern

– En dåse (14 ounce) tomatsauce eller knuste tomater

– To dåser (15 ounce) tomater i tern, drænet – To dåser (15 ounce) kidneybønner, drænet og skyllet

– En spiseskefuld hver af spidskommen og chilipulver, eller efter smag – En teskefuld hver af hvidløgspulver og løgpulver, eller efter smag – Salt og peber efter smag

Er denne opskrift på en vegetarisk eller vegansk kost?

Denne opskrift er vegetarisk. Hvis du vil gøre den vegansk, så brug grøntsagsbouillon i stedet for hønsebouillon og tilsæt en dåse sorte bønner eller garbanzobønner.

Hvad er der i Chili Con Carne?

Chili Con Carne er en ret, der er populær i USA. Den består af kød, bønner og chilipeber.

Retten blev skabt af Chili-dronningerne i San Antonio, Texas i løbet af 1800-tallet. Det blev oprindeligt kaldt "chili con carne", fordi det blev serveret med det traditionelle mexicanske brød kaldet "pan de dulce". I dag serveres den som regel med ris eller pasta.

Ingredienserne kan variere afhængigt af, hvilken region af landet du er i. I Texas bruger de okse- og svinekød, mens nogle mennesker måske foretrækker at bruge kalkun eller kylling i stedet for okse- og svinekød. I New Mexico kan de tilføje nogle grønne chilier til deres opskrift, som ville gøre den mere krydret end andre regioner.

Hvad er den bedste måde at opbevare rester af Chili Con Carne med kylling på?

Den bedste måde at opbevare rester af Chili Con Carne med kylling på er at opbevare den på køl.

Det er vigtigt at bemærke, at Chili Con Carne med Kylling ikke bør fryses, da det kan ændre rettens tekstur og smag.

Hvor lang tid tager det at tilberede Chili Con Carne med kylling?

Der er forskellige måder at tilberede chili con carne med kylling. En måde er at koge kødet i cirka 30 minutter og derefter simre i et par timer. En anden måde er at bruge en crock pot og lade den koge i cirka 8 timer ved lav varme eller 3-4 timer ved høj varme.

Det tager kun omkring 40 minutter at tilberede denne ret, hvis du bruger en trykkoger. Trykkogeren reducerer tilberedningstiden med det halve, mens alle smagsstoffer og næringsstoffer i retten bevares.

Hvad er din foretrukne måde at servere Chili Con Carne med kylling på?

Chili Con Carne er en traditionel mexicansk ret. Det er en gryderet, der inkluderer oksekød, chilipeber og andre krydderier.

Min foretrukne måde at servere Chili Con Carne med kylling på er at bruge majsbrød som et alternativ til tortillachips. Denne hurtige og nemme opskrift bruger majsbrød i stedet for tortillachips eller brødkrummer til toppingen.

Majsbrødet opsuger noget af saucen fra chili con carne, og det giver den en fin tekstur.

Hvordan laver jeg chilisovsen?

Dette er en nem og hurtig opskrift på en solid Chili Con Carne med kylling. Det er perfekt til en kold dag.

Ingredienser:

1 dåse kidneybønner, drænet og skyllet

1 dåse sorte bønner, drænet og skyllet

1 dåse pinto bønner, drænet og skyllet

3 kopper vand eller grøntsagsbouillon (eller mere til ønsket konsistens)

2 spiseskefulde vegetabilsk olie eller olivenolie

2 spsk tomatpure (eller 1-14 oz dåse)

1 kop hakket løg

½ kop hakket grøn peberfrugt (valgfrit) ¼ kop hakket hvidløgsfed (ca. 8 fed) 2 teskefulde stødt spidskommen; 1 tsk tørret oregano; ½ tsk cayennepeber; ¼ teskefuld kanel; ¼ teskefuld malet koriander; ¼ tsk salt.